Gun jezelf een upgrade

Gun jezelf een upgrade in zicht met HD-glazen

Gun jezelf een upgrade

Gun jezelf een Upgrade in zicht met HD-glazen

  • Contrastrijk helder zicht
  • Minder reflecties
  • Bescherming tegen schadelijk blauw licht (van smartphones, tablets en beeldschermen)

Nu met Zonnebril op sterkte cadeau!* bij aanschaf van:

Enkelvoudige bril

Schaf je een enkelvoudige bril met Essilor HD-zicht glazen incl. Sapphire ontspiegeling aan, dan krijg je een zonnebril op sterkte
t.w.v. 197.- cadeau!*

Multifocale bril

Schaf je een multifocale bril aan met Essilor Varilux E-series, Varilux X-series glazen incl. Sapphire ontspiegeling , dan krijg je een zonnebril op sterkte
t.w.v. 297.-  cadeau!*

NIEUW! Crizal Sapphire UV ontspiegeling

Sapphire ontspiegeling

Crizal Sapphire UVEssilor blijft innoveren, ook dit keer met de Sapphire ontspiegeling. Doordat lichtinval via allerlei hoeken jouw brillenglas ingaat en je op alle mogelijke manieren hinder kunt ervaren van reflectie, wordt deze ontspiegeling aangebracht op zowel de voor- als achterzijde van het glas. Hiermee wordt reflectie op veel plekken gereduceerd en bieden jouw glazen UV-bescherming (E-SPF waarde 35). Bovendien blijf je lekker helder kijken, want de Sapphire ontspiegeling helpt ook tegen krassen, vlekken, vet, stof en waterdruppels.

HD-zicht glazen en blauw licht bescherming

HD-zichtHD staat voor ‘high definition’ en wil zeggen dat het beeld meer beeldpunten en dus meer detail heeft. Door een unieke kijkanalyse te maken van jou in combinatie met de bril die je gaat dragen, zijn we in staat HD-glazen te laten maken.

blauw licht beschermingDe schermen van tablet’s telefoons en computers geven blauwviolet licht af, dit is niet alleen schadelijk voor de gezondheid van jouw ogen, het heeft ook vervelende bijwerkingen zoals moeilijk in slaap komen.
Daarom hebben wij bij in de HD-glazen standaard de bescherming tegen blauwviolet licht opgenomen.

 Het zijn toch je ogen….

  • Geldig tot 31 augustus 2018 (+/-/4.00 c -2.00)