Ontspiegeling

Er zijn verschillende soorten en kwaliteiten in ontspiegeling te krijgen.

Waarom ontspiegeling?

Natuurlijk ken je de spiegelende glazen op foto’s, toch heeft ontspiegelende glazen meer effect op de drager dan op een buitenstaander. Door het ontspiegelen van glazen worden bijvoorbeeld hinderlijke schitteringen tegengegaan. Heb jij last van schitteringen van autolampen, fel licht, blauw licht van computer etc.? Met een speciale coating worden jouw glazen behandeld om dit probleem te voorkomen. Dat is niet het enige, door ontspiegeling kan een glas vuilafstotend zijn, krasbestendig, stofwerend en waterafstotend en ook nog eens beschermen tegen UV-licht. Een goede coating is dus van belang.

Wij adviseren voor een zo helder mogelijk zicht: Crizal Forte UV. Crizal Forte is het meest ontspiegelde glas dat duurzaam is en het meest heldere zicht biedt.

Wat biedt de superontspiegeling van Crizal Forte UV:

  • Vermindering van schitteringen: het vermindert de reflectie tot 30% in vergelijking met standaard antireflecterende brillenglazen, zodat 99% van de lichtstralen met succes door het glas gaat.
  • Vuilafstotend: dankzij een special proced√© is Crizal Forte het schoonste en makkelijkst te reinigen glas op de markt.
  • De krasbestendigheid is hetzelfde als bij minerale glazen met antireflecterende coating.
  • De stofwerendheid is 7 keer hoger dan die van gewone antistatisch glazen.
  • Is waterafstotend: de waterdruppels glijden erg gemakkelijk van het oppervlak af.
  • Beschermt tegen tegen schadelijke UV-stralen. Crizal Forte UV is de eerste coating die ook de schadelijke UV-stralen tegenhoudt die via de achterkant van het brillenglas reflecteren. Dat is juist belangrijk op momenten wanneer je als
    brildrager buiten bent, maar geen zonnebril draagt.

Voor een uitgebreid advies: kom langs in onze winkel!